Σύμπραξη εταιριών για ενίσχυση και αναβάθμιση του Olympus Marathon.
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Δημοσίευση από ioannaΗ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ», αποκλειστική διοργανώτρια του Διεθνούς αγώνα Olympus Marathon, γνωστοποιεί τη συμφωνία συνεργασίας με την «ΔΡΟΜΕΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» για τον Olympus Marathon αλλά και για όλους τους άλλους αγώνες που αυτή διοργανώνει (Ολύμπια Μονοπάτια, Παιδικοί Αγώνες  και Χειμωνιάτικος Ενιπέας)

Βασικός σκοπός της συνεργασίας των δύο εταιριών είναι κατά πρωτεύοντα λόγο η αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους αθλητές και τους εθελοντές, αλλά και γενικότερα η αρτιότερη και πιο εξελιγμένη  διοργάνωση των παραπάνω αγώνων. Ένας ακόμη στόχος της συνεργασίας είναι να γίνουν ευρύτερα γνωστοί οι αγώνες διεθνώς και να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς όλων των κατηγοριών και επιπέδων. Με τους στόχους αυτούς αναδεικνύεται η  επιδίωξη για την ενίσχυση του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και η διασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών,  για την αποτελεσματική διεξαγωγή των αγώνων.

Η εταιρία ΔΡΟΜΕΥΣ η οποία διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για την άρτια οργάνωσή τους, θα συμβάλλει ουσιαστικά στον σχεδιασμό, την οργάνωση, την επιμέλεια της τέλεσης των αγώνων, την ενδυνάμωση της έκθεσης προϊόντων (Expo Area),τις παράλληλες εκδηλώσεις καθώς επίσης την προβολή και διαφημιστική αξιοποίησή τους στην Ελλάδα αλλά και κυρίως στο εξωτερικό.

 Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και όλες τις αναγκαίες, ουσιαστικές και τυπικές, προϋποθέσεις για την διοργάνωση των αγώνων, που οριστικοποιεί η συμφωνία, δίνουμε το μεγάλο ραντεβού στις 26 Ιουνίου 2016.

Content received from: Olympus Marathon, http://olympus-marathon.com