Τελευταία νέα εγγραφών ΟΜ 2014

Submitted by admin1 on Σάβ, 02/08/2014 - 19:36

Ξεπέρασαν τις 800 ως σήμερα 8/02 οι αιτήσεις συμμετοχής για τον ΟΜ 2014. Δυστυχώς, δεν έλειψαν αυτές που διαγράφησαν βάση του κανονισμού εγγραφής για δήλωση ψευδών στοιχείων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές που πραγματοποίησαν τις δηλώσεις τους πως από την στιγμή που η αίτηση έχει υποβληθεί δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε προσθήκη, αλλά ούτε αλλαγή αγώνων. Στην περίπτωση που υποβληθούν δύο αιτήσεις συμμετοχής από το ίδιο άτομο, η δεύτερη (μεταγενέστερη) θα διαγραφεί.

Για τις πέντε ημέρες που έχουν απομείνει ως την λήξη των εγγραφών θα θέλαμε, για άλλη μια φορά να ενημερώσουμε πως δεν γίνονται δεκτοί αγώνες του 2014, δεν γίνονται δεκτοί αγώνες ασφάλτου, δεν γίνονται δεκτοί ως αγώνες κριτήρια αγώνες με λιγότερους των 20 βαθμών, ακόμα και αν αποτελούν αγώνες βουνού.

Υπενθυμίζουμε πως στις 18 Φεβρουαρίου θα αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους 500 πρώτους του πίνακα των προεγγραφών οι σύνδεσμοι για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Παράλληλα, στον πίνακα των προεγγραφών τα ονόματα αυτά θα είναι ενεργοποιημένα (δυνατότητα κλικ επάνω στο όνομα), για την πληρωμή του ποσού συμμετοχής ως και τις 14 Μαρτίου. Στις 15 Μαρτίου θα σταλούν τα αντίστοιχα e - mail στους επιλαχόντες.

Από την γραμματεία του ΟΜ 2014