10ος Olympus marathon. Χορηγοί, υποστηρικτές, εθελοντές.

Submitted by admin1 on Πέμ, 06/06/2013 - 16:51

Πιο συγκεκριμένα ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών καιΝαυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Κατερίνης θα αναλάβει για μια ακόμη χρονιά το δύσκολο έργο της παροχής πρώτων βοηθειών και της διάσωσης, ενώ ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας τις επικοινωνίες του αγώνα. Οι γιατροί Θάνος Σπηλιωτόπουλος και Μιχάλης Κατσαμάκας έχουν έτοιμη ομάδα 5 συναδέλφων τους και θα παράσχουν ιατρική κάλυψη στο Οροπέδιο των Μουσών, στα Πριόνια, στην Καστάνα και στον τερματισμό.Αυτή τη στιγμή μεριμνούν γιατη συγκέντρωση ιατρικού υλικού.Οι ΕΟΣ Δίου, Καρίτσας, Λιτοχώρου και Λεπτοκαριάς εκτός από το έργο του καθαρισμού των μονοπατιών είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους αθλητές σε σταθμούς (EOΣ Καρίτσας στον Ορλιά, ΕΟΣ Λεπτοκαριάς στην Κορομηλιά), ενώ η Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Δίου θα στελεχώσει, όπως πραγματοποιεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, τους σταθμούς Ξηρολάκι και Αγ. Κωνσταντίνο. ΟΣΔΥ Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί τους αθλητές στο Σταθμό της Πετρόστρουγκας.Οι υπεύθυνοι των καταφυγίων Χρήστος Κάκαλος και ΣπήλιοςΑγαπητός με τη συνδρομή εθελοντών θα υποδεχτούν με τη σειρά τους τους δρομείς του αγώνα, αφού τις προηγούμενες ημέρες θα έχουν εξασφαλίσει το ασφαλές πέρασμά τους από τα δύσκολα σημεία της διαδρομής.Σε σταθμούς σε όλο το μήκος της διαδρομής θα βρεθούν και αθλητές που έχουν τρέξει το ΟΜ προηγούμενες χρονιές και θέλησαν να λάβουν μέρος στον ΟΜ με ένα διαφορετικό τρόπο. Συνολικά πάνω από 300 εθελοντές σε οργανωμένες εθελοντικές ομάδες ή ως μεμονωμένα άτομα θα υποστηρίξουν την διοργάνωση του ΟΜ.

Στην φετινή γιορτή του ΟΜ αρωογή στέκονται οι εταιρίες Buff$ ®, η ΔΕΑΔΟ, η Power bar – Δημητριάδης (ενεργειακά gel & Shots ), η φαρμακευτική εταιρία Novonordisk, η Solo Energy (βιολογική μπάρα Ελληνικής «καταγωγής»), η Era Energy, το κτήμα Ζαφειράκη, το Γαστροδρόμιο Εν Ολύμπω και η Παραδοσιακή Κατερίνης Μπαρδάκη, καθώς και τα γευστικά φρούτα Protofanousi. Η εταιρία Ostracon θα αναλάβει την αποθεραπεία των δρομέων, ενώ η εταιρία Natura Pharm θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες σετ προϊόντων περιποίησης ποδιών Gehwol.Τέλος, τον φετινό αγώνα υποστηρίζουν η εταιρία νομικής προστασίας ARAG, το Επιμελητήριο Πιερίας, η Συνεταιριστική τράπεζα Πιερίας και η Περιφερειακή ενότητα Πιερίας.

Την φωτογράφιση της διοργάνωσης θα αναλάβει για μια ακόμη χρονιά η Go Experience, ενώ ο Στάμος Μπιρσίμ της Olyvon σε συνεργασία με την Go - Experience θα απαθανατίσουν σε βίντεο στιγμές της 10ηςεπετειακής διοργάνωσης, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Λιτόχωρο, 06/06/2013