Από τις 10 μέχρι τις 31 Μαρτίου, η διαδικασία πληρωμής των εγγραφών για τους αθλητές του “Olympus Marathon 2010” (Δελτίο Τύπου)

Submitted by admin1 on Τρί, 03/09/2010 - 02:16

Η καταβολή του τιμήματος συμμετοχής, το οποίο ορίστηκε στα πενήντα (50) ευρώ, γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, ώστε να είναι προσιτή ακόμα και σε αθλητές χωρίς ιδιαίτερη εξοικείωση με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο.

Επισημαίνεται ότι όσοι από τους 500 πρώτους αθλητές του βαθμολογικού πίνακα δεν επικυρώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31/3, χάνουν οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής τους, το οποίο παραχωρείται στον αμέσως επόμενο αθλητή του πίνακα. Διευκρινίζεται ότι η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής, μπορεί να γίνει με μια οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, της οποίας κάτοχος δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος ο συγκεκριμένος αθλητής. Επίσης, διευκρινίζεται ότι μία πιστωτική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για πολλές πληρωμές, ενώ μπορεί να πληρώνεται μία συμμετοχή μόνο, την κάθε φορά, δεν είναι εφικτή δηλαδή η λεγόμενη μαζική πληρωμή. Η πληρωμή θα γίνεται με τη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς, σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για το χρήστη.

Ο κάθε αθλητής θα λάβειτην Τετάρτη 10 Μαρτίου ένα ενημερωτικό email, όπου θα περιλαμβάνεται ένας υπερσύνδεσμος (link) ο οποίος θα οδηγεί στη σελίδα πληρωμής. Εναλλακτικά, στη βαθμολογική κατάσταση των αθλητών, το κάθε όνομα θα αποτελεί και υπερσύνδεσμο (link) που θα οδηγεί στην ίδια σελίδα! Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, το όνομα του αθλητή θα διαγράφεται αυτόματα από τον Πίνακα Προεγγραφέντων και θα εμφανίζεται άμεσα στον Πίνακα Συμμετεχόντων.

Με τον νέο τρόπο πληρωμής που εφαρμόζεται από φέτος, η Διοργάνωση του ΟΜ πιστεύει ότι εξαλείφεται εντελώς η ψυχολογική πίεση των αθλητών που έσπευδαν παλιότερα να προλάβουν σε ελάχιστο χρόνο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους, γεγονός που εκτός των άλλων οδηγούσε και σε λάθη.

Η Διοργάνωση του ΟΜ, όπως και στην πρώτη φάση διαδικασίας, έτσι και τώρα θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές, προκειμένου να τους λύσει οποιαδήποτε απορία και να συνδράμει την προσπάθειά τους.

Από τη Διοργάνωση

Λιτόχωρο, 08.03.2010