Αποκατάσταση διάθεσης ενεργειακών τζελ για τον ΟΜ2013

Submitted by admin1 on Δευ, 06/24/2013 - 12:29

H οργανωτική επιτροπή του ΟΜ 2013, μετά το έκτακτο θέμα που προέκυψε λόγω έλλειψης αποθέματος ενεργειακών gel της εταιρίας χορηγού Power Bar (επισημαίνουμε για ακόμα μία φορά πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την ίδια την εταιρία και όχι τον αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα), προχώρησε σε αναπροσαρμογή του πίνακα τροφοδοσίας, όπως αναφέρθηκε και στην έκτακτη ανακοίνωση στις 18/06/2013.

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως μετά από συνεχείς διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά την δημιουργία του προβλήματος, η διοργάνωση μπόρεσε να εξασφαλίσει την απαραίτητη ποσότητα ενεργειακών τζελ η οποία θα καλύψει τον αγώνα, όπως ακριβώς αναφέρονταν στην προκήρυξη του. Ως εκ τούτου, ενεργειακά τζελ οι αθλητές θα έχουν στη διάθεσή τους στους σταθμούς Κορομηλιά, Πετρόστρουγκα και Πριόνια, όπως ακριβώς ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστούμε τους φίλους αθλητές για την κατανόησή τους στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όπως και την εταιρία High Five η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και βοήθησε στην επίλυση του έκτακτου θέματος που δημιουργήθηκε.

Λιτόχωρο, 24/06/2013.