Η UNDER ARMOUR χορηγός του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα

Submitted by admin1 on Τρί, 11/15/2016 - 11:10

H Olympus Marathon με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την εταιρεία Under Armour που για πρώτη χρονιά θα συμμετέχει ως προβεβλημένος χορηγός στον 11ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα που θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά και ως χορηγός για τον 14ο Olympus Marathon που διεξάγεται το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η Under Armour ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αθλητική εταιρία στην Αμερική με ανάλογη ανάπτυξη σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης όσων αθλούνται μέσα από το πάθος, το design, τη δύναμη της τεχνολογίας και την καινοτομία. Σήμερα αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια αγορά αθλητικών ειδών.

Η τεχνολογία και η διαφοροποίηση είναι οι δύο βασικές αρχές της Under Armour στον σχεδιασμό των προϊόντων της. Πρ o σφέρει πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design, που περιλαμβάνουν μοναδικά σχεδιασμένα και τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα από ίνες τελευταίας τεχνολογίας που κρατούν σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία του σώματος, αθλητικό εξοπλισμό και digital fitness mobile εφαρμογές.

Όπως λένε και οι άνθρωποι της Under Armour , η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει στον αθλητή ότι χρειάζεται από αθλητικό εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην σκληρή προπόνηση και παράλληλα να του δώσει έμπνευση να βελτιώνεται κάθε μέρα και να μένει προσηλωμένος στην επίτευξη των στοχων του.