ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥ ΕΝΙΠΕΑ 2012

Submitted by admin1 on Κυρ, 11/04/2012 - 19:18

Αύριο Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ξεκινά η διαδικασία εγγραφής αθλητών στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2012. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα παρακαλεί θερμά τους αθλητές που σκοπεύουν να δηλώσουν συμμετοχή, πριν προχωρήσουν στην διαδικασία υποβολής της αίτησης συμμετοχής να διαβάσουν προσεκτικά την Προκήρυξη του αγώνα, καθώς και την λίστα με τους αγώνες - κριτήρια.

Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους αθλητές μόλις φτάσουν στο περιβάλλον πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς να μη βιαστούν να κλείσουν την σελίδα, παρά μόνο όταν μεταφερθούν αυτόματα από το σύστημα πίσω στη σελίδα της διοργάνωσης. Επίσης, να μην προχωρούν σε επανεγγραφή, παρά μόνο μετά από διασταύρωση της εγγραφής τους με τη διοργάνωση, ώστε να αποφευχθούν διπλές χρεώσεις καρτών.

Στην περίπτωση που το όνομά σας δεν εμφανιστεί στη λίστα των συμμετεχόντων μέχρι και τρεις ημέρες μετά και την εγγραφή σας, ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την διαδικασία εγγραφής και τον αγώνα οι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα e-mail: athletes@olympus-marathon.com. Από την Οργανωτική Επιτροπή Λιτόχωρο, 04.11.2012