Ευχαριστίες της οργανωτικής επιτροπής του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2012

Submitted by admin1 on Τρί, 12/11/2012 - 19:39

H οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2012, χωρίς την βοήθεια των οποίων η υλοποίηση του αγώνα θα ήταν δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα:

Tο Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης που για μια ακόμη μία φορά με 38 Εθελοντές προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του στον αγώνα και τους συμμετέχοντες αναλαμβάνοντας την Υγειονομική – Διασωστική (Πρώτες Βοήθειες) κάλυψή του.

Την εταιρία Nutrixxion για την παροχή των ενεργειακών Τζελ και ηλεκτρολυτών στον σταθμό υποστήριξης.

Το κατάστημα Fifth Element στα Ιωάννινα για την ευγενική προσφορά των δώρων προς στους τρεις πρώτους άνδρες νικητές και τις τρεις πρώτες γυναίκες νικήτριες του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Το Νοσοκομείο Κατερίνης για την παροχή του υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού.

Την ΧΧΙV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου για την ευγενή στήριξη και την παραχώρηση του εξοπλισμού εστίασης των αθλητών, -τριών για πολλοστή φορά.

Την εταιρία παραγωγής και εμπορίας φρούτων Proto Α.Ε.του κ.Νίκου Πρωτοφανούση για την προσφορά των πεντανόστιμων μήλων από τα περιβόλια της πιερικής γης.

Το ζαχαροπλαστείο Λιάγκας για τη χορηγία μέρους των εύγευστων γλυκών που απήλαυσαν αθλητές και αθλήτριες.

Το εστιατόριο Ελληνικό στο Βαρικό Λιτοχώρου του κ. Σάκη Κουτρούλα για την ευγενική χορηγία της παρασκευής της κατά γενική ομολογία υπέροχης και αναζωογονητικής για τους αθλητές κοτόσουπας.

Τη Διοίκηση του Αστυνομικού τμήματος Λιτοχώρου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ώστε να διεξάγεται με ασφάλεια ο ΧΕ και ο ΟΜ.

Το Δήμο Δίου-Ολύμπου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, αιθουσών και εξοπλισμού. Iιδιαίτερη εύφημη μνεία οφείλεται να αποδοθεί προς το εργατικό δυναμικό του Δήμου για την αγόγγυστη συνεισφορά και συμπαράσταση στον αγώνα.

Τον Δημήτρη Κασίμη για τις πολύτιμες συμβουλές στην οργάνωση της τροφοδοσίας του σταθμού ανεφοδιασμού.

Τους εθελοντές –ντριες,μαθητές από το Γυμνάσιο Λιτοχώρου.

Τους Γιώργο Μυτιληναίο, Διονύση Στρογγύλη, Δημήτρη Φαρμάκη, Βαγγέλη Γραμματόση, Δημήτρη Γεωργίου, Δημήτρη Βενετικίδη, Θάνο Κυρίτση και Σταθούλα Κωνσταντινίδου που καθάρισαν και σηματοδότησαν τη διαδρομή του αγώνα.

Την φωτογραφική ομάδα Go-mrp για τη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα. Οι φωτογραφίες του αγώνα θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.go-mrp.

Από την οργανωτική επιτροπή,

Λιτόχωρο, 11/12/2012