Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου - Αποτελέσματα ΧΕ 2015

Submitted by admin1 on Δευ, 12/14/2015 - 14:36

Στις γυναίκες την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία W 40 κατέκτησε η Κατερίνα Τσέκοσκα της Kasimis Training, τη δεύτερη η Νικολέτα Γιατράκου (3:37:39) και την τρίτη η Βηθλεέμ Παπακοσμά της Kasimis Training (3.49.11).

Ιδιαίτερα έντονος και υψηλού επιπέδου ήταν ο συναγωνισμός στην κατηγορία του ομαδικού. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Salomon Hellas, την δεύτερη θέση η Kasimis Training ενώ την τρίτη η Kourkourikis Training Group .

Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους τον 10οΧειμωνιάτικο Ενιπέα καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή εκτίμηση και αποδοχή που έχει ο αγώνας στην καρδιά τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η διοργάνωση δεσμεύεται να διατηρήσει και να εξελίξει το επίπεδο του αγώνα.

Ευχαριστούμε, τέλος, τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα, οι οποίοι είναι η εταιρία Salomon, το κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store και την εταιρία τηλεπικοινωνιών Wind, καθώς και όλους λοιπούς χορηγούς, υποστηρικτές και τις εθελοντικές ομάδες πουσυνέδραμαν στην υλοποίηση του αγώνα (θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου), χωρίς την βοήθεια των οποίων η υλοποίηση του αγώνα θα ήταν δύσκολη.

Ο ΧΕ 2015, το επιστέγασμα της αγωνιστικής περιόδου 2015, εύχεται σε αθλητές, χορηγούς και εθελοντές Καλά Χριστούγεννα.

Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2015

Λιτόχωρο, 14/12/2015.