Ολοκληρώθηκαν οι προεγγραφές στον ΟΜ 2013.

Submitted by admin1 on Παρ, 02/15/2013 - 01:04

Ολοκληρώθηκαν χτες 14/02 οι προεγγραφές για τον επετειακό 10ο Olympus Marathon . Οι αιτήσεις συμμετοχής οι οποίες εγκρίθηκαν έφτασαν τις 645. Αιτήσεις με ψευδή κριτήρια έχουν απορριφθεί.

Οι 500 πρώτοι εγγεγραμμένοι του πίνακα των προεγγραφών έχουν ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την έγκριση συμμετοχής τους. Παρακαλούμε τους φίλους που υπέβαλλαν δήλωση συμμετοχής να ελέγξουν επίσης την έγκρισή τους από τον πίνακα των προεγγραφών, καθώς σειρά e - mail επεστράφησαν με την ένδειξη της λανθασμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Οι αθλητές που πήραν την έγκριση συμμετοχής μπορούν να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να πληρώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 14/03. Όσοι δεν επιβεβαιώσουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, θα χάσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους και η θέση τους θα παραχωρηθεί στους αμέσως επόμενους αθλητές του βαθμολογικού πίνακα.

Υπενθυμίζουμε πως η πληρωμή της συμμετοχής πραγματοποιείται με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο που υποδεικνύεται στον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο από τον πίνακα των προεγγραφών, οδηγείστε σε τραπεζικό περιβάλλον πληρωμών.

Παρακαλούμε πολύ, αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας, να πατήσετε «αποδοχή» το πινακάκι που θα εμφανιστεί. Μετά από περίπου 15 δευτερόλεπτα θα οδηγηθείτε σε επιβεβαιωτικό μήνυμα της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Στην περίπτωση που δεν δείτε το όνομά σας στον πίνακα των συμμετεχόντων στα επόμενα λεπτά, ή το όνομά σας παραμείνει στον πίνακα των προεγγραφών, μην επιχειρήσετε ξανά την συναλλαγή, αλλά επικοινωνήστε με το e - mail athletes @ olympus - marathon . com και αναφέρετε το γεγονός.

Από την γραμματεία εγγραφών,

15/02/2013