Σύμπραξη εταιριών για ενίσχυση και αναβάθμιση του Olympus Marathon.

Submitted by admin1 on Σάβ, 05/14/2016 - 11:01

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ»,αποκλειστική διοργανώτρια του Διεθνούς αγώνα Olympus M arathon, γνωστοποιεί τη συμφωνίασυνεργασίας με την«ΔΡΟΜΕΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»για τον OlympusMarathon αλλά και για όλους τους άλλους αγώνες που αυτή διοργανώνει (Ολύμπια Μονοπάτια, Παιδικοί Αγώνες και Χειμωνιάτικος Ενιπέας)

Βασικός σκοπός τηςσυνεργασίαςτων δύο εταιριών είναι κατά πρωτεύοντα λόγοη αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους αθλητές και τους εθελοντές, αλλά και γενικότερα η αρτιότερη και πιο εξελιγμένη διοργάνωση των παραπάνω αγώνων. Ένας ακόμη στόχος τηςσυνεργασίας είναι να γίνουνευρύτερα γνωστοί οι αγώνες διεθνώς και να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς όλων των κατηγοριών και επιπέδων. Με τους στόχους αυτούς αναδεικνύεται ηεπιδίωξηγια τηνενίσχυση του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού καιη διασφάλισητων βέλτιστωνσυνθηκών,για την αποτελεσματική διεξαγωγή των αγώνων.

Η εταιρία ΔΡΟΜΕΥΣ η οποία διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για την άρτια οργάνωσή τους,θα συμβάλλει ουσιαστικάστον σχεδιασμό, την οργάνωση, την επιμέλεια της τέλεσης των αγώνων, την ενδυνάμωση της έκθεσης προϊόντων ( ExpoArea ),τις παράλληλες εκδηλώσεις καθώς επίσης την προβολή και διαφημιστική αξιοποίησήτους στην Ελλάδα αλλά και κυρίως στο εξωτερικό.

Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και όλες τις αναγκαίες, ουσιαστικές και τυπικές, προϋποθέσεις για την διοργάνωση των αγώνων, που οριστικοποιεί η συμφωνία, δίνουμε το μεγάλο ραντεβού στις 26 Ιουνίου 2016.