Συνεχίζεται η τελική φάση της διαδικασίας εγγραφής στον ΟΜ 2012

Submitted by admin1 on Σάβ, 03/17/2012 - 13:56

Συνεχίζεται η τελική φάση της διαδικασίας εγγραφής στον ΟΜ 2012, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαρτίου 2012. Οι θέσεις οι οποίες θα μείνουν κενές μετά το τέλος της διαδικασίας θα δοθούν στους επιλαχόντες του πίνακα των προεγγραφών. Η διαδικασία εγγραφής θα ανοίξει για τους επιλαχόντες στις 27 Μαρτίου το βράδυ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές που βρίσκονται στον κατάλογο των προεγγραφών πως τη φετινή χρονιά ένας αριθμός τραπεζών δεν αποδίδει άμεσα το ποσό των 50 ευρό στον ΟΜ, αλλά το δεσμεύει και το αποδίδει ως και 3 μέρες αργότερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη φαίνεται άμεσα η καταχώρηση του αθλητή στον πίνακα των συμμετεχόντων, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα βλέπει την προσπάθεια εγγραφής φαίνεται ως μη ολοκληρωμένη.

Παρακαλούμε τους αθλητές που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους (ή την πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες) και δεν δουν άμεσα το όνομά τους στον πίνακα των συμμετεχόντων, να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στο athletes@olympus-marathon.com, χωρίς να επιχειρήσουν ξανά τη διαδικασία εγγραφής.

Από την οργανωτική ομάδα του ΟΜ 2012