Ξεκίνησε τη λειτουργία του το OM-Shop, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Olympus Marathon

Submitted by admin1 on Παρ, 09/15/2006 - 02:24

Προς το παρόν, μπορεί κανείς να βρει πέρα από τα ήδη γνωστά αναμνηστικά της διοργάνωσης, το DVD του φετινού αγώνα (2006), που μόλις κυκλοφόρησε. Επιπλέον, έχουν καταχωρηθεί αρκετά χρηστικά προϊόντα, όπως σακίδια, φακοί κεφαλής και αναμένεται να προστεθούν αρκετά ακόμα το προσεχές διάστημα. Όσο για τους τρόπους συναλλαγής, το OM-Shop ξεκινά με πωλήσεις αντικαταβολής και θα ακολουθήσουν σύντομα και συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, χάρη στη συνεργασία με μεγάλη ελληνική Τράπεζα, που πρόκειται να προσφέρει πέρα από την ταχύτητα και την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας.

Η λειτουργία του OM-Shop έχει σκοπό πρώτιστα να εξυπηρετήσει την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη επαφής του κοινού με τον αγώνα που τόσο αγάπησε. Και βέβαια, επειδή πιστεύουμε στο συναρπαστικό αγώνισμα του ορεινού τρεξίματος, προσπαθούμε να καλύψουμε (στο βαθμό που μπορούμε) τις ανάγκες των αθλητών αυτού του χώρου, με προϊόντα που για πολλούς είναι δύσκολο να βρεθούν στο δικό τους κοντινό περιβάλλον. Στο μέλλον θα φροντίσουμε να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων του OM-Shop με όσα περισσότερα προϊόντα αφορούν τον δρομέα βουνού.

Επισκεφθείτε το OM-Shop και στηρίξτε τον δικό σας αγώνα, τον Olympus Marathon, κάνοντας τις αγορές σας από εκεί. Βοηθήστε τον ΟΜ να γίνει ισχυρός, ώστε να μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές του. Εσάς!

Για να επισκεφθείτε το ΟΜ-Shop κάντε κλικ στην σχετική επιλογή, στην πάνω οριζόντια μπάρα της Σελίδας, ή εδώ.