Χορηγοί & Υποστηρικτές του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Submitted by admin1 on Παρ, 12/11/2015 - 11:16

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα θα είναι η εταιρία SalomonHellas , το εξειδικευμένο κατάστημα αθλητικών ειδών RunnerStore και η Εταιρία Τηλεπικοινωνιών Wind αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συνεχή στήριξή τους σε κάθε δράση της διοργάνωσης του OlympusMarathon .

Χορηγοί επίσης θα είναι, ηΕταιρία «Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ» προμηθεύοντας με το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ τους αθλητές, η εταιρία PerformanceStore μετους ηλεκτρολύτεςστον κεντρικό σταθμό υποστήριξης του αγώνα όπου θα καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες των αθλητών, η εταιρία Proto Α.Ε. προσφέροντας φρούτα εγγυημένης ποιότητας στους αθλητές.Το Γαστροδρόμιο Εν Ολύμπω, ιδιοκτησίας του Ανδρέα Γάβρη που για ακόμη μια φορά στηρίζει τον αγώνα με την προσφορά του. Οι εταιρίες Αμβροσιάδη, Συρανίδη και Πτηνοπαραγωγή Α.Ε. χορηγούν τα κοτόπουλα για την παρασκευή της κοτόσουπας που προσφέρεται στον τερματισμό των αθλητών και θα αναλάβει όπως κάθε χρόνο, το Εστιατόριο «Ελληνικόν» στο Βαρικό Λιτοχώρου του Σάκη Κουτρούλα. Το μαγαζί «Το κουκί και το ρεβίθι» στο Λιτόχωρο χορηγώντας τα αμύγδαλα στον κεντρικό σταθμό του αγώνα. Το ζαχαροπλαστείο «Λιάγκας» για την προσφορά του γλυκού στον τερματισμό των αθλητών. Την πιτσαρία « Sundays » για την προσφορά της στη διοργάνωση του αγώνα.

Οι υποστηρικτές του αγώνα οι οποίοι είναι, ο ΕΟΣ Λιτοχώρου, τοΣώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ΣΥΡΑΠ, ο ΕΟΣ Βροντούς, ο ΕΟΣ Καρίτσας, η Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Δήμου Δίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Λεπτοκαρυάς, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και την ομάδα Olympus Mountain Activities Κατερίνης

Τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2015 στηρίζουν επίσης ως συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου Ολύμπου .

Η προσφορά και η στήριξη των παραπάνω ενισχύει την επίτευξη μιας επιτυχημένης και πλήρους προσφερόμενης διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2015.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Λιτόχωρο 11/12/2015