Διευκρινήσεις σχετικά με την μεταφορά συμμετοχής και επιστροφή αντιτίμου

Submitted by admin1 on Παρ, 09/11/2020 - 23:34

 

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έξαρση της πανδημίας του Κορονοιού, ειδικότερα στο νομό Πιερίας, δικαιώνει την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Olympus Marathon να προβεί σε ακύρωση του αγώνα μετά από συστάσεις των τοπικών αρχών (Δήμος, Περιφέρεια, Πολιτική Προστασία, Αστυνομία).

Η αβεβαιότητα της έξαρσης του Κορονοιού αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στο να καθυστερήσει η διοργάνωση πολλές από τις βασικές δαπάνες για τη διεξαγωγή του αγώνα. Βέβαια υπήρξαν και έξοδα που καταβλήθηκαν υποχρεωτικά (αγορά και εκτυπώσεις Tshirt αθλητών και εθελοντών, τσάντες, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό, γάντια, μάσκες, υλικά σταθμών κτλ). Εξαιτίας αυτής της ορθολογικής διαχείρισης, η διοργάνωση αποφάσισε να επιστρέψει στους αθλητές της τελικής λίστας του Olympus Marathon, οι οποίοι δεν επιθυμούν να μεταφέρουν την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του 2021 ή του 2022, ένα μεγάλο ποσό από την εγγραφή τους. Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 35 ευρώ.

Αναλυτικά: Οι αθλητές του Olympus Marathon έχουν την δυνατότητα είτε να μεταφέρουν την συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2021 ή του 2022 (χωρίς κανένα απολύτως κόστος) είτε να γίνει επιστροφή του ποσού των 35 ευρώ στον λογαριασμό της κάρτας που έκαναν την πληρωμή. Η φόρμα για επιστροφή του ποσού των 35 ευρώ θα είναι διαθέσιμη έως την 25η Σεπτεμβρίου (πέρα από αυτή την ημερομηνία τα αιτήματα για επιστροφή δεν θα γίνονται δεκτά) ενώ η φόρμα για επιλογή μεταφοράς της συμμετοχής σε ένα από τα επόμενα δύο έτη, θα είναι ανοιχτή μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών του Olympus Marathon 2021. Οι αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει μεταφορά της συμμετοχής τους σε ένα από τα δύο έτη και τελικά επιθυμούν επιστροφή του ποσού των 35 ευρώ μπορούν να το δηλώσουν έως την 25η Σεπτεμβρίου μέσω της παρακάτω φόρμας. Οι υπόλοιποι που δήλωσαν μεταφορά συμμετοχής και παραμένουν στην αρχική τους επιλογή, δεν χρειάζεται να κάνουν άλλη ενέργεια.

Για τους αθλητές των αγώνων: Olympus Ultra, Olympus Vertical, Κόψη των Αετών και Melindra Trail τους δίνεται η δυνατότητα επιλογής είτε να μεταφερθεί η συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2021 ή του 2022 είτε να γίνει επιστροφή ολόκληρου του ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό της κάρτας με την οποία έκαναν την πληρωμή. Ο κάθε αθλητής θα μπορεί να δηλώσει την επιλογή του στην παρακάτω φόρμα η οποία θα είναι διαθέσιμη έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι επιστροφές σε αυτούς που το δήλωσαν αλλά και σε αυτούς που δεν συμπλήρωσαν την φόρμα.

 

ΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων του Olympus Marathon

Λιτόχωρο 11/9/2020