Η CAMELBAK υποστηρικτής του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Submitted by admin1 on Πέμ, 11/24/2016 - 21:42

Η εταιρία CAMELABAK δίνει το παρόν της, ως υποστηρικτής στον 11ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα προσφέροντας σε 13 τυχερούς αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν, φανέλα υδροδοχείο RACEBAK 2 L CAMELBAK έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά την εκκίνηση του αγώνα.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρείαCamelbak ξεκίνησε στην Αμερική στο τέλος της δεκαετίας του 1980, από μια ιδέα που στόχευε στην κάλυψη της πιο βασικής ανθρώπινης ανάγκης, της δίψας… Το 1988 ο Michael Eidson, ένας ενθουσιώδης ποδηλάτης, έτρεχε στον αγώνα «Hotter’N Hell 100». Αυτός ο αγώνας είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: 100χλμ. αγώνας δρόμου, το καλοκαίρι στην περιοχή Wichita Falls, στο Texas. Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του αγώνα και υπάρχουν λίγα μέρη για να γεμίσεις το παγούρι σου. Ο Eidson σκέφτηκε να γεμίσει μια σακούλα που χρησιμοποιείται για την ενδοφλέβια χορήγηση ορού με νερό, να τη βάλει σε μια αθλητική κάλτσα και μετά να τοποθετήσει τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην πλάτη του μέσα από την ποδηλατική μπλούζα και να φέρει το σωληνάκι της σακούλας πάνω από τον ώμο του και να το πιάσει με ένα απλό μανταλάκι. Έτσι ο Eidson κατάφερνε να πίνει νερό ενώ ποδηλατούσε, σε αντίθεση με τους άλλους που παιδεύονταν με τα παγούρια τους. Με θάρρος, φαντασία και πίστη η «κάλτσα» εξελίχτηκε σε υδροσακίδιο.

Το όραμα της εταιρείας Camelbak είναι η συνεχής αναζήτηση νέων τρόπων για την παροχή νερού σε ανθρώπους που αναζητούν υψηλές επιδόσεις. Η καινοτομία, η προσήλωση στο όραμα, η εμμονή με την ανάληψη προκλήσεων και η επίτευξή τους, και το πάθος των χρηστών είναι οι βασικές αξίες που διέπουν το σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων Camelbak.

Οι αθλητές και οι φίλοι της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα CAMELBAK στο περίπτερο της εταιρίας που θα βρίσκεστε στην EXPO AREA του 11ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

http://www.camelbak.com/en/International/Sports-Recreation.aspx