Η Εταιρία Dynafit δωροθετεί τυχερούς τερματίσαντες του 12ου Olympus Marathon.

Submitted by admin1 on Δευ, 06/22/2015 - 17:39

Η εταιρία Dynafit δίνει το παρόν της, στον 12ο Olympus Marathon, προσφέροντας διάφορα δώρα σε τυχερούς τερματίσαντες του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία Dynafit δωροθετεί:

Ø 1 σακίδιο trail , στον πρώτο νικητή από την κατηγορία ανδρών Μ70. http://www.dynafit.com/en/enduro-12-1.html Ø 1 ζευγάρι παπούτσια trail , στην πρώτη νικήτρια από την κατηγορία γυναικών W 18 (18-22). http://www.dynafit.com/en/feline-ghost-evo-woman.html Ø 1 ζευγάρι παπούτσια trail , στον πρώτο νικητή από την κατηγορία αντρών W 18 (18-22). http://www.dynafit.com/en/feline-ghost-evo-man-1.html Ø 1 ζευγάρι παπούτσια trail , στον τελευταίο αθλητή (ασχέτως κατηγορίας) που θα τερματίσει στο όριο χρόνου. http://www.dynafit.com/en/feline-ghost-evo-man-1.html

Η εταιρία Dynafit είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού ορειβατικού σκι στον κόσμο, η οποία θέλει να επεκταθεί και στο τρέξιμο βουνού. H ιστορία της Dynafit ξεκίνησε το 1950 και από τότε έχει εισαγάγει στον κόσμο του εξοπλισμού ορειβατικού σκι μία σειρά από καινοτομίες όπως την πρώτη εφαρμογή της δημοφιλούς μεμβράνης Gore-tex σε μπότα ορειβατικού σκι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των καινοτόμων προϊόντων της, της έχουν χαρίσει μία σειρά από βραβεύσεις.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Dynafit από την ιστοσελίδα: http://www.dynafit.com/