Η WIND Μεγάλος Χορηγός του 13ου Olympus Marathon

Submitted by admin1 on Πέμ, 06/09/2016 - 17:48

Η WIND συνδέεται άρρηκτα με τους αγώνες δρόμου ενώ από το 2015, παράλληλα με τις επενδύσεις για την ανάπτυξη του νέου 4 G δικτύου της, η εταιρία εισήλθε στο ορεινό τρέξιμο, συμβάλλοντας περεταίρω στην ανάπτυξη της δρομικής κοινότητας και του αθλητικού τουρισμού.

Με την WINDRunningTeam συνδέονται οι διακεκριμένοι αθλητές Μάγδα Γαζέα, Αναστασία Καρακατσάνη, Κώστας Γκελαούζος, Μάρκος Γκούρλιας, δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων – μέλη της εθνικής ομάδας καθώς επίσης ο Γιώργος Διαλεκτός και η Γλυκερία Τζιατζιά, που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους στο ορεινό τρέξιμο.

Η WIND Running Team αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, συνδρομητές και φίλους της WIND. Με την ομάδα, έχουν τρέξει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 20.000 δρομείς συνδέοντας τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Από το 2011 η WIND έχει προσφέρει περισσότερα από €500.000 σε κοινωνικούς φορείς με σημαντικό έργο για παιδιά όπως την Φλόγα, την Κιβωτό Του Κόσμου, την ΕΛΕΠΑΠ, την MDA Ελλάς, το Ορφανοτροφείο Μέλισσα, τους Φίλους Του Παιδιού κ.α. Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook ( www . facebook . com / windrunningteam ) η ομάδα ενημερώνει για τους αγώνες που συμμετέχει, προσφέρει δωρεάν συμμετοχές, διεξάγει διαγωνισμούς με δώρα όπως τεχνικό εξοπλισμό και ταξίδια, μοιράζεται φωτογραφίες και video από κάθε γωνιά της χώρας.