ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Submitted by admin1 on Πέμ, 12/10/2015 - 11:09

Αλλαγή στην εκκίνηση της διαδρομής του αγώνα.

Μετά από κοινή απόφαση της οργανωτικής καθώς και της συμβουλευτικής επιτροπής του Χειμωνιάτικου Ενιπέα και με βασικό γνώμονα την ασφάλεια τον αθλητών μας, αποφασίστηκε ως έναρξη και τερματισμός το θεατράκι στο πάρκο Λιτοχώρου. Έτσι βγήκε εκτός το πρώτο και τελευταίο κομμάτι της «παλιάς» διαδρομής με σκοπό :

Την αποφυγή του μεγάλου συνωστισμού που παρατηρούνταν στην αρχή λόγω στενότητας του μονοπατιού.

Την αρκετά μεγάλη καθυστέρηση στο μονοπάτι.

Την αποφυγή την κρεμαστής γέφυρας.

Την διαδρομή του αγώνα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.olympus-marathon.com/index.php?name=Content&page=Enipeas_map_new

Σταθμοί Τροφοδοσίας.

Ο πρώτος και κεντρικός σταθμός τροφοδοσίας ο οποίος θα βρίσκεται περίπου στη μέση της διαδρομής, στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου θα προμηθεύσει στους αθλητές gelMultipower της εταιρίας Triathletesworld, ηλεκτρολύτες χορηγία του καταστήματος PerformanceStore καθώς και διάφορα σνακς. Να σημειώσουμε επίσης πως για τις ανάγκες των αθλητών η Οργανωτική Επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα αποφάσισε την δημιουργία δεύτερου βοηθητικού σταθμού στη θέση Δαμασκηνιά προμηθεύοντας στους αθλητές νερό και σνακς.

Μετά τον τερματισμό τους οι αθλητές θα απολαύσουν τη γευστική κοτόσουπα συνοδευόμενη από γλυκό και φρούτο.

Η χρονομέτρηση του ΧΕ θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρία Championchip στην Εκκίνηση, τερματισμό και στο Μοναστήρι. Απλή καταγραφή των Bibs θα πραγματοποιηθεί στη Γκόλνα.

Έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 10ουεπετειακού Χειμωνιάτικου Ενιπέα, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά έκθεση προϊόντων - υπηρεσιών την παραμονή και ανήμερα του αγώνα στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Σκοπός της έκθεσης είναι η ενίσχυση της δημιουργία αθλητικού εορταστικού κλίματος αφού εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα θα είναι το Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Η έκθεση προϊόντων - υπηρεσιών ( expoarea ) θα πραγματοποιηθεί το διήμερο12-13 Δεκεμβρίου 2015.

ΛΕΥΚΩΜΑ OlympusMarathon 2004-2015.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή του OlympusMarathon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Λευκώματος με τίτλο « OlympusMarathon, 2004-2015» που παρουσιάζει υλικό καλύπτοντας την αγωνιστική δράση των ετών 2004 έως 2015.

Το ΛΕΥΚΩΜΑ του " OlympusMarathon, 2004-2015" θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο περίπτερο του αγώνα στην expoarea του Χειμωνιάτικου Ενιπέα που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου 2015, στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Λιτόχωρο 10/12/2015