Ευχαριστίες της οργανωτικής επιτροπής του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Submitted by admin1 on Πέμ, 12/24/2015 - 13:08

ΤοΣώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κατερίνηςπου για μια ακόμη μία φορά με 50 Εθελοντές προσέφερετην πολύτιμη βοήθειάτου στον αγώνα και τους συμμετέχοντες, αναλαμβάνοντας την Υγειονομική – Διασωστική κάλυψή του αλλά και τις επικοινωνίες

Τους εθελοντές -ιατρούς Παγούρα Ανδρέα, Λέικο Χρήστο, Πέτσα Αθηνά και Ματίλντα Φλορεντίν που συνεπικούρησαν το έργο των Σαμαρειτών.

Τον επικεφαλής ιατρό του αγώνα Μιχαήλ Κατσαμάκα.

Τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα:

το τηλεοπτικό πολιτιστικό κανάλι PONTOS ,

τις εφημερίδες ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ και ΘΑΡΡΟΣ,

το ραδιοφωνικό σταθμό O ΛΥΜΠΟΣ,

τις ιστοσελίδες advendure , xtremespots & Running News καθώς και όλα τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή του αγώνα.

T ον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Kick Radio που ανέλαβε τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους σε θέσεις στο βουνό αλλά και στην εκκίνηση-τερματισμό, ώστε ο 10οςΧειμωνιάτικος Ενιπέας να διεξαχθεί με αρτιότητα.

Τους εθελοντικές ομάδες και συγκεκριμένα τον ΕΟΣ Λιτοχώρου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Λεπτοκαρυάς, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και την ομάδα Olympus Mountain Activities Κατερίνης.

Τους εθελοντέςΝίκο Φακίτσα,Νίκος Κλιγγόπουλο,Διονύση Στρογγύληκαι το γιατρόΔημήτρη Στεργίουπου αποτέλεσαν την ομάδα περισυλλογής των αθλητών ακολουθώντας τους σε όλη τη διαδρομή.

Πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς, μιας χρονιάς με επιτυχημένους αγώνες της διοργάνωσης, αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων και η ποιότητα διοργάνωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ευχόμαστε σε όλους τους Χορηγούς, Υποστηρικτές, Συνδιοργανωτές, Εθελοντές και Αθλητές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη, ευημερία και διάθεση για προσπάθεια επίτευξης ανυπέρβλητων στόχων.

Από την οργανωτική επιτροπή,

Λιτόχωρο 24/12/2015