Μεγάλη απήχηση στο ξεκίνημα των εγγραφών για το 2007

Submitted by admin1 on Κυρ, 11/05/2006 - 18:40

Έτσι, μετά το πρώτο διήμερο των εγγραφών (3/11), ο πίνακας συμμετεχόντων φιλοξενεί 53 αθλητές συνολικά (δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία ταμειακής τακτοποίησης), αν προστεθούν στους 44 προαναφερθέντες και οι 7 νικητές του 2006 (οι 6 πρώτοι άνδρες και η 1η γυναίκα).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη εγγραφή αθλητή online, καταχωρήθηκε ακριβώς στις 12:00 τα μεσάνυχτα, μερικά μόνο δευτερόλεπτα μετά το «ξεκλείδωμα» της ιστοσελίδας! Για την ιστορία, ο πρώτος αθλητής που υπέβαλε συμμετοχή στον αγώνα του 2007 ήταν ο Νίκος Παπαχαραλάμπους, που έκλεψε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την ‘πρωτιά’ από τον Βαγγέλη Μπατζόγλου, ο οποίος και στις εγγραφές του 2006 ήταν ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή, με διαφορά μάλιστα ενός 24ώρου από τον δεύτερο. Συνολικά, μόνο στο πρώτο 5λεπτο της διαδικασίας είχαν παραληφθεί τέσσερις δηλώσεις συμμετοχής!

Η επιτυχία για τη διοργάνωση είναι μεγάλη, αν υπολογιστεί ότι εδώ και τρία χρόνια που υφίσταται ο ΟΜ, τον πρώτο μήνα εγγραφών ο αριθμός αυτός ήταν πάντα μονοψήφιος! Η οργανωτική επιτροπή του ΟΜ-2007 ευχαριστεί ειλικρινά τους 46 ένθερμους φίλους του αγώνα και διαβεβαιώνει όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος το 2007 ότι καταβάλλεται ήδη σημαντικό έργο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους και να βιώσουν για μια ακόμα φορά την ενέργεια του βουνού των θεών.

Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά να συμμετάσχουν, θα πρέπει να παρακολουθούν τακτικά την πορεία των εγγραφών ώστε να μη βρεθούν εκτός του ορίου των 400 αθλητών που θα λάβουν μέρος. Υπενθυμίζεται ότι καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 31η Μαΐου 2007, μόνο όμως στην περίπτωση που ο αριθμός των 400 συμμετοχών δεν θα έχει συμπληρωθεί νωρίτερα.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Σχετικά με το δώρο που θα κληρωθεί ανάμεσα στους 46 συμμετέχοντες, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι ο τυχερός θα προκύψει από τον πρώτο αριθμό της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 7ης Νοεμβρίου. Θα υπολογιστούν οι δύο πρώτοι αριθμοί του πενταψήφιου πρώτου λαχνού της κλήρωσης. Αν ο αριθμός αυτός είναι μεγλύτερος του 46 τότε θα υπολογιστεί το δεύτερο ζευγάρι αριθμών, το τρίτο και το τέταρτο και τελευταίοκ.ο.κ. (Παράδειγμα: αριθμός 58027. Ο τυχερός αριθμός θα είναι το 02 αφού οι συνδυασμοί 58 και 80 είναι εκτός πλήθους συμμετοχών του ΟΜ). Η αντιστοίχηση των αριθμών θα γίνει τοποθετώντας στον πρώτο συμμετέχοντα του καταλόγου, (KAFKOPOULOS Vassilios) τον αύξοντα αριθμό «1» αντί του «8» που πραγματικά κατέχει και αντίστοιχα αφαιρώντας 7 αριθμούς από τον κάθε έναν από τους υπόλοιπους, μέχρι να φτάσουμε στον τελευταίο (BATZITEGOS Apostolos), που αντί για «53» θα έχει τον αριθμό «46». Η αύξουσα αρίθμηση εμφανίζεται στον πίνακα συμμετεχόντων στην τελευταία στήλη δεξιά, με ένδειξη ετικέτας «α/α». Μετά την κλήρωση, η Οργανωτική Επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τον νικητή για την διευθέτηση της παράδοσης του επάθλου.

Ο πίνακας των συμμετεχόντων θα συνεχίσει να ενημερώνεται κανονικά τις επόμενες ημέρες, ανεξάρτητα με τα χρονικά όρια που δεσμεύουν τη διαδικασία της κλήρωσης. Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι ο Πίνακας Συμμετεχόντων ενημερώνεται με καθυστέρηση μιας έως τριών ημερών από την ολοκλήρωση της εγγραφής ενός αθλητή.