ΟΜ-2006: Αποτελέσματα αγώνα, Διπλώματα, Φωτογραφίες, Βίντεο

Submitted by admin1 on Πέμ, 07/06/2006 - 05:11

Παρακαλούνται όσοι αθλητές κράτησαν στα προσωπικά τους χρονόμετρα επίδοση στον συγκεκριμένο σταθμό, να την αποστείλουν στην ιστοσελίδα προκειμένου να βοηθήσουν έτσι στην συμπλήρωση του πίνακα αποτελεσμάτων. Όλες οι πληροφορίες που θα φτάσουν, θα διασταυρωθούν πριν δημοσιευτεί οτιδήποτε. Τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί και η κατάταξη των κατηγοριών, όπως και οι μέσες ωριαίες ταχύτητες για τους αθλητές που πέρασαν σε λιγότερο από 4:28 από το CP-7.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι έτοιμες για να διατεθούν στους αθλητές και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται για την απόκτησή τους. Τραβήχτηκαν συνολικά περισσότερες από 3500 φωτογραφίες από τους τρεις φωτογράφους του αγώνα, οι οποίοι βρέθηκαν σε πέντε διαφορετικά σημεία της διαδρομής: Εκκίνηση, Κορομηλιά, Σκούρτα, Πριόνια, Τερματισμός. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει και να του αποσταλούν με αντικαταβολή και σε ψηφιακή μορφή (CD) όσες φωτογραφίες επιθυμεί και για οποιουσδήποτε αθλητές. Οι φωτογραφίες είναι υψηλής ανάλυσης και μπορούν να τυπωθούν σε οποιαδήποτε διάσταση μέχρι και 50 εκατοστά και για απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων. Η ευθύνη της εκτύπωσής τους ανήκει αποκλειστικά στον παραλήπτη. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφιών θα διατεθεί για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της διοργάνωσης. Η παραγγελία των φωτογραφιών θα ξεκινήσει από τις 7 Ιουλίου, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα όσων φωτογραφιών τραβήχτηκαν στον αγώνα για εμπορική εκμετάλλευση.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ : Όλα τα διπλώματα βρίσκονται πλέον εκτυπωμένα και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η αποστολή τους στους αθλητές που τα δικαιούνται. Θα καταβληθεί προσπάθεια, ώστε η αποστολή τους να συνδεθεί και με την αποστολή των φωτογραφιών, για να αποφευχθεί περιττή ταλαιπωρία για όλους. Η διοργάνωση ζητά για μια ακόμα φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί αθλητές την ημέρα του αγώνα, περιμένοντας μάταια να τα παραλάβουν. Από τον επόμενο αγώνα η διαδικασία επίδοσης μεταλλίων/διπλωμάτων αλλάζει. Ο κάθε αθλητής περνώντας τη γραμμή του τερματισμού θα φορά το μετάλλιό του και θα παραλαμβάνει το δίπλωμά του το αργότερο 30 λεπτά μετά. Φέτος καταβλήθηκε προσπάθεια να εκδοθούν διπλώματα καλύτερης ποιότητας, αναγράφοντας εκτυπωμένα τα στοιχεία του κάθε αθλητή (όνομα, επίδοση, κατάταξη). Αυτή ήταν και η κυριότερη αιτία της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας των αθλητών την ημέρα του αγώνα.

BINTEO : Συνεχίζεται η διαδικασία επεξεργασίας (μοντάζ) του υλικού που μαγνητοσκοπήθηκε στον αγώνα. Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας αναμένεται σε 10 ημέρες περίπου και η διάθεση του ολοκληρωμένου DVD θα ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου. Περισσότεροι από 70 αθλητές έχουν ήδη προπληρώσει το DVD του αγώνα. Φέτος, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες τη μέρα του αγώνα δεν επέτρεψαν την λήψη εναέριων πλάνων των αθλητών στο ψηλότερο τμήμα της διαδρομής, αν και το ελικόπτερο πέταξε πάνω από τη διαδρομή. Το τελικό αποτέλεσμα που θα αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 40 λεπτά. Όσοι δεν έχουν προπληρώσει την απόκτησή του θα μπορούν να το παραγγείλουν από τον Αύγουστο μέσα από το e-shop του ΟΜ, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τότε.