Πλαίσιο δράσης και προετοιμασίας για την διοργάνωση του Olympus Marathon 2015

Submitted by admin1 on Δευ, 05/11/2015 - 17:12

Πιο συγκεκριμένα παρευρισκόμενοι της συνάντησης ήταν, ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Φόλιος, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Δήμου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Λάμπρος, εκπρόσωποι της εθελοντικής ομάδας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πιερίας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας (ΣΥ.ΡΑ.Π), εκπρόσωποι του ΕΟΣ Δίου, εκπρόσωποι του ΕΟΣ Καρίτσας, εκπρόσωπος του ΕΟΣ Λιτοχώρου, καθώς και ένθερμοι εθελοντές από το Δίον.

Βασικά θέματα που ανέπτυξε ο Πρόεδρος του Olympus Marathon κ. Αριστείδης Νίκας , ήταν η ασφάλεια των αθλητών σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα καθώς και ο σεβασμός στην οικολογική ισορροπία του Ολύμπου. Τα θέματα συζητήθηκαν με δέουσα σοβαρότητα και οργανώθηκαν πλάνα για την καλύτερη διεκπεραίωσή τους.

Στα πλαίσια της συνάντησης οι εκπρόσωποι κάθε εθελοντικής ομάδας εγγυήθηκαν για ακόμη μια χρόνια να προσφέρουν την στήριξή τους στον αγώνα για την εύρυθμη υλοποίηση του. Ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Κατερίνης θα αναλάβει για ακόμα μια χρονιά το δύσκολο έργο της παροχής πρώτων βοηθειών και διάσωσης προς τους αθλητές του αγώνα, καλύπτοντας την διαδρομή με 80 Εθελοντές Σαμαρείτες. Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας θα καλύψει το κομμάτι της επικοινωνίας του αγώνα ενώ οι υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες θα αναλάβουν την πλήρη οργάνωση των σταθμών του αγώνα για τις ανάγκες των αθλητών.

Λιτόχωρο 11/05/2015