Πρόσκληση για έκθεση-υπηρεσιών στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2015

Submitted by admin1 on Πέμ, 11/26/2015 - 15:30

EXPOAREA ΣΤΟΝ 10ΟΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΟ ΕΝΙΠΕΑ 2015

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Χειμωνιάτικου Ενιπέα», λόγω της επετειακής διοργάνωσης αποφάσισε να παραχωρήσει στους ενδιαφερόμενους εκθέτεςΔΩΡΕΑΝ εκθετήρια περίπτερα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 10ουεπετειακού Χειμωνιάτικου Ενιπέα, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά έκθεση προϊόντων - υπηρεσιών την παραμονή και ανήμερα του αγώνα στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε Δεκέμβριου. Συνεπώς φέτος στις 13 Δεκεμβρίου 2015 θα δοθεί η εκκίνηση του 10ουΧειμωνιάτικου Ενιπέα στις 10:00 και η διαδρομή θα έχει ως εκκίνηση και τερματισμό το ανοιχτό θεατράκι στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Η έκθεση προιόντων – υπηρεσιών ( expo area ) θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου 2015.

Η διοργάνωση του «Χειμωνιάτικου Ενιπέα» 2015 θα διαθέσει στους ενδιαφερόμενους εκθέτες 17 συνολικά περίπτερα σε δεσπόζουσα θέση, πολύ κοντά στην εκκίνηση και στον τερματισμό του αγώνα.

Τα περίπτερα είναι «διαμπερή» (χωρίς πλευρικά καλύμματα) με δυνατότητα παροχής ρεύματος, ενώ τις βραδινές ώρες και μέχρι το πρωί της Κυριακής θα φυλάσσονται από εταιρία security . Το ωράριο λειτουργίας είναι ευέλικτο, ωστόσο οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους από το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:30 και το πρωί της Κυριακής, από τις 8:00 μέχρι το απόγευμα στις 16:00.

Σας ενημερώνουμε μάλιστα πως την παραμονή του αγώνα και αμέσως μετά τη λήξη των εγγραφών θα γίνει η παρουσίαση του νεοεκδοθέντος φωτογραφικού λευκώματος των 12 χρόνων του Olympus Marathon .

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Χειμωνιάτικου Ενιπέα», λόγω της επετειακής χρονιάς, αποφάσισε να παραχωρήσει στους ενδιαφερόμενους εκθέτεςΔΩΡΕΑΝτα εκθετήρια περίπτερα.

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ExpoArea του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2015 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015 ηλεκτρονικά στο email : info @ olympus - marathon . com

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικών banners και δωροθέτησης των νικητών του αγώνα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή σκέψη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email : info @ olympus - marathon . com

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα,

Λιτόχωρο 26/11/2015