To RUNNER STORE στον 9ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα.

Submitted by admin1 on Παρ, 11/14/2014 - 19:44

ΤοRUNNERSTORE, το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα με προϊόντα αποκλειστικά για δρομείς, θα βρεθεί στον Όλυμπο και στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα στις 14 Δεκεμβρίου!

Οι εικόνες του φαραγγιού του Ενιπέα στο χειμωνιάτικο τοπίο, η ατμόσφαιρα του αγώνα και η προσπάθεια των αθλητών θα αποτυπωθούν σε βίντεο με την επιμέλεια τηςGoExperience, για να δώσουν μια γεύση του αγώνα σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους του τρεξίματος!

ToRunnerStoreτο οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε δρομέα μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες σε ό,τι αφορά το τρέξιμο, πρωτοτυπεί χορηγώντας το βίντεο αυτό. Εικόνες του κορυφαίου «μικρού» αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα έρχονται από τοRUNNERSTORE, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα!

ΤοRUNNERSTORE, απευθύνεται σεδρομείς όλων των επιπέδων και ηλικιών. Από ανθρώπους που μέχρι πρότινος δεν είχαν καμία σχέση με το τρέξιμο αλλά επιθυμούν να το δοκιμάσουν, ανθρώπους που τρέχουν πολύ λίγο για να αθληθούν αλλά και καταξιωμένοι δρομείς μπορούν να βρουν στο κατάστημαRunnerStoreμία πλήρη συλλογή προϊόντων από το σύνολο των κορυφαίων εταιρειών που θα ταιριάξει στην εξειδικευμένη του ανάγκη.