Τελευταίες οδηγίες για τους αθλητές του Olympus Marathon

Submitted by admin1 on Τετ, 06/26/2019 - 21:49

Μια εκκίνηση φέτος στον Olympus Marathon

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon, αποφάσισε για μια εκκίνηση φέτος.

 

Μερικές Πληροφορίες από την γραμματεία του αγώνα
Olympus Marathon

 
Η Γραμματεία του Olympus Marathon θα είναι ανοιχτή την Πέμπτη 27/6 από τις 18:00 έως τις 21:00 και την Παρασκευή 28/6 από τις 10:00 έως 22:00 και θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου από όπου θα παραλάβατε το πακέτο συμμετοχής.

Το πακέτο θα περιέχει:

  • number
  • Μπλούζα
  • Αναμνηστικό buff της διοργάνωσης
  • Καρτελάκι Baggage
  • Καρτελάκι Bag Drop
  • Καρτελάκι – εισιτήριο για αναχώρηση στο Δίον (εκκίνηση)

Μπατόν πεζοπορίας:

Οι αθλητές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μπατόν, θα τα παραλάβουν από την Κορομηλιά ΚΜ-10, όπου εκεί θα μεταφερθούν με ευθηνή της διοργάνωσης. Οι αθλητές που θα κάνουν χρήση μπατόν, θα πρέπει να τα παραδώσουν στην γραμματεία κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Εκεί θα σφραγιστεί με ένα αυτοκόλλητο που θα αναγράφετε ο αριθμός συμμετοχής bib του ιδιοκτήτη. Στην κατάβαση, το μοναδικό σημείο που θα μπορεί να αφήσει τα μπατόν είναι ο Σταθμός Πριόνια ΚΜ-31. Αλλιώς θα πρέπει να τα κρατήσει μέχρι τον τερματισμό. Στο πρώτο τμήμα της διαδρομής, στο οποίο δημιουργείται η μεγαλύτερη συμφόρηση αθλητών (Εκκίνηση έως Κορομηλιά ΚΜ-10) η χρήση μπατόν απαγορεύεται αυστηρά, για λόγους ασφάλειας. Υποχρεωτικά, κάθε αθλητής θα χρησιμοποιήσει τα μπατόν του από τον σταθμό Κορομηλιά. Η χρήση μπατόν στο πρώτο τμήμα, τιμωρείται με αποκλεισμό.

Συντομεύσεις διαδρομής:

Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και θα τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο/διαδρομή. Στο αλπικό τμήμα της διαδρομής επιτρέπεται η χρήση εναλλακτικών στροφών του μονοπατιού, εκεί που είναι προφανής ο κατακερματισμός του μονοπατιού από τη χρήση του.

Bag Drop

Όσοι αθλητές επιθυμούν να έχουν κάποια πράγματα στο σταθμό νούμερο 9 «Πριόνια», στο 31,2km της διαδρομής, θα πρέπει να κρεμάσουν στην τσάντα τους το καρτελάκι Bag Drop και να το αφήσουν σε μέρος που θα ανακοινωθεί το πρωί της εκκίνησης, στο Δίον. Οι τσάντες στα Πριόνια θα επιστρέψουν στο Λιτόχωρο το μεσημέρι, μετά το κλείσιμο του σταθμού.

 

Baggage

Όσοι αθλητές επιθυμούν να έχουν κάποια πράγματα στον τερματισμό, στο Λιτόχωρο, θα πρέπει να κρεμάσουν στην τσάντα τους το καρτελάκι Baggage και να το αφήσουν σε μέρος που θα ανακοινωθεί το πρωί της εκκίνησης, στο Δίον. 

Departure for Dion

Με αυτό το καρτελάκι οι αθλητές θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο της διοργάνωσης που θα βρίσκεται μπροστά από το Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου και θα αναχωρήσει για την εκκίνηση του αγώνα στο Δίον. Οι αθλητές θα πρέπει να είναι συνεπής στην ώρα που θα αναγράφεται στο καρτελάκι. Όσοι αθλητές μένουν εκτός Λιτοχώρου, σε παραλιακή περιοχή, το λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 4:10 από το Λιτόχωρο θα περάσει παραλιακά και θα τους παραλάβει από το μέρος που θα δηλώσουν στην γραμματεία. Όλες οι αναχωρήσεις των λεωφορείων ξεκινούν από τις 4:00 έως τις 5:20.

 

Βραχιόλι αγώνα

Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής στη γραμματεία θα σας δοθεί να φορέσετε το βραχιόλι που θα στιγματίσει την συμμετοχή σας στον αγώνα. Επίσης με την επίδειξη αυτού του βραχιολιού θα δικαιούστε δωρεάν pasta party και γεύμα όπως αναφέρεται παρακάτω.

Την Παρασκευή 28/6 θα πραγματοποιηθεί pasta party αθλητών στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00.

Την Κυριακή 29/6 θα υπάρχει γεύμα για τους τερματίσαντες στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου από τη 13:00 μέχρι τις 19:00.

Η τεχνική ενημέρωση του Olympus Marathon θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28/6 και ώρα 20:20 στο ανοιχτό θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Λιτοχώρου.

 
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλό και ασφαλή αγώνα.