Την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για 400 θέσεις στον “Olympus Marathon” του 2007

Submitted by admin1 on Παρ, 10/13/2006 - 01:58

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής: • 1 Νοεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου 2006 = 30€ • 1 Ιανουαρίου – 30 Απριλίου 2007 = 35€ • 1 Μαΐου – 31 Μαΐου 2007 = 40€ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και πάνω το 2007. Δεν υπάρχουν όρια πρόκρισης ούτε κάποια άλλη προϋπόθεση. Ο κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη στον αγώνα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους του. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να πληροφορηθούν και να γνωρίζουν τους κανονισμούς του αγώνα. Κάθε αθλητής, καταβάλλοντας το τίμημα της συμμετοχής του δικαιούται το T-shirt και το καπέλο του αγώνα, όπως και συμμετοχή στο pasta-party αλλά και οποιαδήποτε αναμνηστικά δώρα διανεμηθούν την παραμονή του αγώνα. Δίπλωμα και μετάλλιο δικαιούνται όσοι τερματίσουν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια (Σημαντική σημείωση: το ισχύον χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού των 12 ωρών τελεί υπό αναθεώρηση. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για το θέμα).

Η διοργάνωση μετά την απήχηση που είχε ο αγώνας και το 2006 αποφάσισε να αυξήσει τις συμμετοχές αθλητών στις τετρακόσιες (400) για το 2007, με σκοπό την ικανοποίηση της διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης για συμμετοχή, αφού κάθε επόμενη διοργάνωση ξεπερνά κατά 50% και πλέον την προηγούμενη σε πλήθος συμμετοχών. Σε κάθε περίπτωση, η όποια αύξηση συμμετοχών είναι ελεγχόμενη εξαιτίας των οργανωτικών δυσκολιών που δημιουργεί το ιδιαίτερο πεδίο του αγώνα.

Μετά από τρία χρόνια συνεπούς παρουσίας στο χώρο των ελληνικών extreme αγώνων υπεραντοχής, ο ΟΜ συνεχίζει την πορεία του με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους αθλητές του, που τον τιμούν με την ολοένα αυξανόμενη παρουσία τους, απόδειξη της ιδιαίτερης σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η διοργάνωση για να τιμήσει τους φίλους του αγώνα που σπεύδουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από το ξεκίνημα των εγγραφών κάθε χρόνο, αποφάσισε φέτος να προσφέρει συμβολικά μετά από κλήρωση σε έναν τυχερό από όσους δηλώσουν συμμετοχή το πρώτο 48ωρο των εγγραφών (1 και 2 Νοεμβρίου), ένα χρηστικό επώνυμο χειμερινό αθλητικό ρούχο που θα φέρει κεντημένα, το λογότυπο του Olympus Marathon όπως και το όνομα του τυχερού κατόχου του (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέχρι την έναρξη των εγγραφών).

Η διοργάνωση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για μια ακόμα φορά τους 285 αθλητές που συμμετείχαν φέτος τον Ιούνιο στον 3ο Olympus Marathon και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους να πετύχουν το καλύτερο.

Από την Οργανωτική Επιτροπή