Olympus Marathon
  Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017  09:24
Προκήρυξη αγώνα Melindra Trail 2017       4ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: Στις 6 Δεκεμβρίου 2009, για 300 αθλητές, με κριτήριο συμμετοχής (Ενημέρωση 25/11: Ο κατάλογος με τους αγώνες-κριτήρια)
Καταχώρηση Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009 από admin

Χειμωνιάτικος Ενιπέας

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μαραθώνιος Ολύμπου», προκηρύσσει την διεξαγωγή του 4ου «Χειμωνιάτικου Ενιπέα», για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009, στην περιοχή του Ολύμπου. Ο αγώνας, μήκους 23 χιλιομέτρων και υψομετρικής διαφοράς 1700 μέτρων, θα πραγματοποιηθεί για 300 αθλητές στη διαδρομή που καθιερώθηκε το 2008. Για τη συμμετοχή στον αγώνα απαιτείται προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχους αγώνες. Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, σε διάστημα 4 ημερών (25-29 Νοεμβρίου) ή και λιγότερο, εφόσον συμπληρωθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα ο αριθμός των συμμετοχών. Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φετινού αγώνα, περιγράφονται στις επιμέρους ενότητες που ακολουθούν στην παρούσα προκήρυξηΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΕΝΙΠΕΑ (25.11.09)

-Olympus Marathon
-Άεθλος (Σέϊχ-Σου)
-Άθλος Τζουμέρκων
-Ανοπαία Ατραπός
-Aρμα Πάρνηθας
-Κένταυρος Ημιμαραθώνιος
-Κένταυρος Υπερμαραθώνιος
-Μικρός Ενιπέας
-Μονοπάτι Παρνασσού
-Μπούρινος
-Νάματα Σινιάτσικο
-Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου
-Σφενδάμη
-Χειμωνιάτικος Ενιπέας
-AlpamayoPro Trail Race
-A.M.C. – Ανάβαση Τρελού
-Challenge-35 (Ολυμπος)
-Hercules Mountain Race
-M.B.R.C. - Περαχώρα
-M.B.R.C. - Παλιοί Πόροι
-M.B.R.C. - Καρδαμύλη
-M.B.R.C. - Πορταριά
-M.B.R.C. - Καλάβρυτα
-M.B.R.C. - Ελάτη
-Relayrout
-Rodopi-42
-Rodopi Experience
-Rodopi Ultra Trail (ROUT)
-Virgin Forest Trail (VFT)
-Virgin Forest Ultra Trail (VFUT)
Οι παραπάνω αγώνες αφορούν τα έτη 2008 και 2009. Αγώνες προηγούμενων ετών παύουν να έχουν ισχύ. Οι αγώνες εξωτερικού εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο, θεωρούνται ωστόσο κριτήρια εφόσον πληρούν τις συνθήκες του "Παράγοντα-20" (ελάχιστο μήκος μονοπατιού 20%, μέγιστο μήκος ασφάλτου 20%, ελάχιστος δείκτης ανάβασης 20%) 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥ ΕΝΙΠΕΑ (22.11.09)
1. Η διαδικασία εγγραφών θα ξεκινήσει ακριβώς στις 9 το βράδυ (21:00) της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου
2. Ως μοναδικός τρόπος πληρωμής παραμένει η χρήση πιστωτικής ή και χρεωστικής (κάρτα ανάληψης ΑΤΜ), όπως και προπληρωμένης (virtual) 
3. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι: α) η ηλικία άνω των 18 ετών, β) η πραγματοποίηση ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος 15 χιλιομέτρων η μεγαλύτερο, τα 2 τελευταία χρόνια (2008 & 2009)
4. Ως αγώνες υπολογίζονται εκείνοι που παρουσιάζονται στον Πίνακα Αγώνων-Κριτηρίων ή πληρούν τον «Παράγοντα-20» (μέγιστο ποσοστό ασφάλτου 20%, ελάχιστο ποσοστό μονοπατιού 20%, ελάχιστος δείκτης ανάβασης 20%).Επίσης, υπολογίζονται και οι εγκαταλείψεις, αρκεί να έχουν συντελεστεί μετά το 15ο χιλιόμετρο ενός αγώνα. Είναι αυτονόητο ότι ως κριτήρια υπολογίζονται και αγώνες εξωτερικού.
5. Ο Πίνακας Ελληνικών Αγώνων-Κριτηρίων δημοσιεύεται πιο πάνω και περιλαμβάνει μόνο τους ελληνικούς ςαγώνες, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές ορεινών αγώνων (Παράγοντας-20) σύμφωνα με τη διοργάνωση του Olympus Marathon. 
6. Η εξέταση του κριτηρίου συμμετοχής θα είναι αυστηρή και αιτήσεις που δεν θα πληρούν το συγκεκριμένο κριτήριο θα απορρίπτονται.
7. Η δήλωση αγώνα-κριτηρίου θα αφορά μόνο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τα ημερολογιακά έτη 2008 και 2009
8. Δεν θα επιστρέφεται το ποσό συμμετοχής στον αγώνα, σε περίπτωση ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης, όσον αφορά το κριτήριο
9. Δεν θα υπάρχει καμιά διάκριση ή ποσόστωση θέσεων συμμετοχής, για Έλληνες/ξένους ή άνδρες/γυναίκες
10. Με κάθε αίτηση μπορεί να εγγράφεται ένας μόνο αθλητής. Για την εγγραφή περισσότερων αθλητών χρειάζεται η ισάριθμη επανάληψη της διαδικασίας.
11. Αφού συμπληρώσετε την φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία, πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Υποβολή», στο κάτω μέρος της σελίδας και αμέσως θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα γίνει η χρέωση της κάρτας με το ποσό των 20 ευρώ
12. Μια κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει πολλές εγγραφές. Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση της
13. Στη φάση της εγγραφής και συγκεκριμένα στη διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, οι αθλητές θα πρέπει να επιδεικνύουν υπομονή σε περίπτωση καθυστέρησης και να μην πατούν οποιοδήποτε κουμπί, πριν το πρόγραμμα να τους δώσει τέτοια εντολή! Αυτό μπορεί να προκαλέσει διπλή χρέωση της κάρτας!
14. Με τη συμπλήρωση 300 αιτήσεων η διαδικασία εγγραφών θα διακοπεί, έστω κι αν αυτό διαρκέσει λίγα λεπτά μόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εγγραφές θα διακοπούν στις 9 το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, ανεξάρτητα με το αν δεν θα έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 300 αιτήσεων.
 

ΓΕΝΙΚΑ: Ο «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος (mountain running), ο οποίος πραγματοποιείται από το 2006 κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα είναι αρκετά τεχνική και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να αντιμετωπίσουν μια απαιτητική δοκιμασία, διανύοντας 23 χιλιόμετρα διαδρομής, από τα οποία τα 20 απλώνονται πάνω σε δύσβατα μονοπάτια, καλύπτοντας παράλληλα μια θετική υψομετρική διαφορά που ξεπερνά τα 1700 μέτρα, με χρονικό όριο τις 5:00 ώρες. Από φέτος ο αγώνας θα προσφέρει λιγότερη τροφοδοσία, μειώνοντας τους ενδιάμεσους σταθμούς σε μόλις έναν, ακολουθώντας με αυτό τον τρόπο τη φιλοσοφία της αυτονομίας στους αγώνες του ορεινού τρεξίματος και τους κανόνες σεβασμού του περιβάλλοντος.  

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή του αγώνα σχηματίζει νοητά τον αριθμό «8» και έχει σαν εκκίνηση και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου. Το μέγιστο υψόμετρο της διαδρομής φτάνει τα 1030 μέτρα και το ελάχιστο τα 250. Ο αγώνας ξεκινώντας από το Στάδιο του Λιτοχώρου, ακολουθεί για 500 μέτρα τον κεντρικό ασφάλτινο δρόμο που κατευθύνεται προς την τοποθεσία Πριόνια. Ακολούθως στρέφεται νότια αφήνοντας την άσφαλτο και ακολουθώντας υποτυπώδη χωματόδρομο και στη συνέχεια μονοπάτι που περνά την κοίτη του Ενιπέα στη βόρεια άκρη του Λιτοχώρου, περνά με ΝΔ κατεύθυνση περιφερειακά του Λιτοχώρου και από την περιοχή των Αγίων Αποστόλων ανηφορίζει την πλαγιά της Γκόλνας, μιας μικρής κορυφής με ύψος λίγο πάνω από τα 1000 μέτρα. Λίγο χαμηλότερα από την κορυφή και ενώ ανοίγεται μια μοναδική θέα προς τις ψηλότερες κορυφές του Ολύμπου και προς τον Ενιπέα, αρχίζει ένας μακρύς κατήφορος προς την τοποθεσία Καστάνα, στην οποία φτάνοντας, η διαδρομή ενώνεται με το γνωστό μονοπάτι του Ε4, που συνδέει το Λιτόχωρο με τα Πριόνια. Εκεί, η διαδρομή στρέφεται δυτικά, με κατεύθυνση προς τα Πριόνια. Κινούμενο παράλληλα με την κοίτη του Ενιπέα και αφού περάσει διαδοχικά 5 ξύλινες πεζογέφυρες και φτάσει μπροστά ακριβώς από την έκτη, κάτω ακριβώς από το παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, κάνει στροφή 90 μοιρών νότια, ανηφορίζοντας απότομα προς τις πλαγιές του νότιου συγκροτήματος των κορυφών του Ολύμπου (Καλόγερος), από ένα παλιό και ελάχιστα χρησιμοποιούμενο μονοπάτι, το οποίο συντηρείται μόνο χάρη στον αγώνα. Πρόκειται για ένα παλιό μονοπάτι που το ίχνος του είχε σχεδόν σβήσει εδώ και αρκετά χρόνια, και το οποίο ένωνε στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν την Γκόλνα με το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου και τα Πριόνια και το οποίο μετά τη διάνοιξη του Ε4 στη δεκαετία του 1980 περιέπεσε σε αχρηστία και ξεχάστηκε. Το μονοπάτι αυτό διανύει απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων με ανήφορο αρχικά, συνεχή σκαμπανεβάσματα στη συνέχεια, πριν ενωθεί με το κεντρικότερο που είχε ακολουθήσει νωρίτερα η διαδρομή, κατηφορίζοντας από την Γκόλνα στην Καστάνα. Στη συμβολή η διαδρομή κινείται και πάλι αριστερά, στην ίδια κατηφορική κατεύθυνση προς Καστάνα, κάνοντας για δεύτερη φορά την απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου. Στη συμβολή του μονοπατιού με το κύριο του Ε4 στην Καστάνα, η διαδρομή στρέφεται δεξιά (ανατολικά) αυτή τη φορά, επιστρέφοντας προς το Λιτόχωρο. Μετά από διαδρομή 5 χιλιομέτρων στο γνωστό Διεθνές Μονοπάτι Ε4 φτάνει στην τοποθεσία «Μύλοι» στις ανατολικές παρυφές του Λιτοχώρου και μετά από μερικούς ελιγμούς κατευθύνεται στην ξερή κοίτη του Ενιπέα και πάλι και ακριβώς από την ίδια διαδρομή της εκκίνησης φτάνει στον τερματισμό, στο Στάδιο του Λιτοχώρου.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών σε ένα σημείο, περίπου στη μέση της διαδρομής, στο Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, στο σημείο ακριβώς όπου εδρεύει και ο ομώνυμος σταθμός στον Olympus Marathon. Επιπλέον, θα προσφέρεται τροφή στον τερματισμό για όλους τους αθλητές. Στο τμήμα της διαδρομής που σχηματίζει το μικρό κύκλο του «8», οι αθλητές μπορούν να βρουν άφθονα πόσιμα νερά στις ρεματιές του βουνού. Τροφοδοσία θα προσφερθεί στους αθλητές και στον τερματισμό.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ: Ισχύουν δύο χρονικά όρια. Το πρώτο ισχύει για τους άνδρες από 18 μέχρι και 59 ετών και είναι οι 5:00 ώρες, με ενδιάμεσο όριο αποκλεισμού στο Μοναστήρι τις 2:30 ώρες. Το δεύτερο ισχύει για τις γυναίκες και τους άνδρες άνω των 60 ετών και είναι οι 5:30 ώρες, με ενδιάμεσο όριο αποκλεισμού στο Μοναστήρι στις 2:45 ώρες. Όσοι αθλητές περάσουν εκπρόθεσμα από το σημείο αποκλεισμού, έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν με δική τους ευθύνη και αφού πρώτα παραδώσουν τον αριθμό τους στους υπεύθυνους του σταθμού. Η αποχώρηση από τον αγώνα όσων εγκαταλείπουν λόγω αποκλεισμού γίνεται με δικές τους δυνάμεις πεζοπορικά προς το Λιτόχωρο, πάνω στην διαδρομή του αγώνα ή εφόσον αδυνατούν να συνεχίσουν για αντικειμενικούς λόγους, με οχήματα της διοργάνωσης, μετά το κλείσιμο του Σταθμού στο Μοναστήρι. Σημειώνεται ότι το ρεκόρ αυτής της διαδρομής είναι 2 ώρες και 45 λεπτά (2:45).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν τερματίσει έναν τουλάχιστον αγώνα βουνού με μήκος πάνω από 15 χιλιόμετρα τα έτη 2008 & 2009 (κατάλογος των αγώνων θα υπάρχει ενσωματωμένος στην αίτηση συμμετοχής). Ο αριθμός των συμμετοχών για το 2009 ορίζεται στις 300 (τριακόσιες). Ο κάθε αθλητής έχει την ευθύνη για τον ιατρικό έλεγχο της υγείας του, ωστόσο η διοργάνωση επιφυλάσσεται να απορρίψει αιτήσεις αθλητών που γνωρίζει ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και το αποκρύπτουν. Δεν δικαιούνται συμμετοχής αθλητές που στο παρελθόν υπέπεσαν σε σοβαρά παραπτώματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς. Ο νικητής και η νικήτρια του 2008 δικαιούνται ελεύθερα τη συμμετοχή τους, τιμής ένεκεν.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου (online) και με χρέωση πιστωτικής κάρτας, από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.olympus-marathon.com Ψευδείς αιτήσεις, αναφορικά με το κριτήριο συμμετοχής, θα απορριφθούν και δεν θα επιστραφεί το ποσό συμμετοχής. Η διάρκεια των εγγραφών θα είναι πέντε (5) ημέρες και θα διαρκέσει από της 9 το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 9 το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου. Δεν θα υπάρξει κατάλογος επιλαχόντων και δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία αίτηση που θα υποβληθεί την ημέρα του αγώνα. Η παραλαβή των αριθμών αγώνα, θα γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους αθλητές, την παραμονή του αγώνα (5/12) και τις ώρες 19:00-22:00 από το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου και την ημέρα του αγώνα (6/12) και ώρες 08:00-09:30, στο χώρο της εκκίνησης, στο Δημοτικό Στάδιο του Λιτοχώρου. Για την παραλαβή αριθμών απαιτείται η επίδειξη κάποιου επίσημου δελτίου που να ταυτοποιεί το πρόσωπο, όπως επίσης για τους αθλητές άνω των 60 ετών απαιτείται αντίστοιχο δελτίο, στο οποίο όμως να αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 (είκοσι) ευρώ και ο κάθε αθλητής δικαιούται: τροφοδοσία, αριθμό αγώνα, δίπλωμα συμμετοχής, μετάλλιο (όσοι τερματίσουν), υποστήριξη πρώτων βοηθειών. Σημειώνεται ότι η Διοργάνωση επέλεξε την απουσία αναμνηστικών προϊόντων, τα οποία θα ανέβαζαν το κόστος συμμετοχής των αθλητών, σε έναν αγώνα ο οποίος είναι 100% αυτοχρηματοδοτούμενος.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής δεν επιστρέφεται μέρος ή ολόκληρο το ποσό συμμετοχής στον αθλητή, ούτε και αντικαθίσταται η θέση του από άλλον αθλητή. Αμοιβαίες αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

ΕΠΑΘΛΑ: Δεν θα δοθούν αναμνηστικά έπαθλα στους νικητές, παρά μόνο δώρα που θα αθλοθετήσουν εταιρείες. Ο νικητής και η νικήτρια του αγώνα δικαιούνται τιμής ένεκεν τη συμμετοχή τους στον Olympus Marathon 2010.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν απαιτείται η μεταφορά υποχρεωτικού εξοπλισμού από τους αθλητές, συστήνεται όμως να μεταφέρουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, αιμοστατικό, τροφή ανάγκης, κύπελλο και υδροδοχείο. Ο φακός κεφαλής, η αλουμινοκουβέρτα και κάποια αξεσουάρ ένδυσης (γάντια, σκούφος) συστήνονται σε όσους αθλητές εκτιμούν ότι αυτό θα τους πρόσφερε επιπλέον ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειάς τους. Επειδή οι καιρικές συνθήκες στις αρχές Δεκεμβρίου είναι ιδιαίτερες, σκόπιμο είναι να λάβουν οι αθλητές ειδική μέριμνα για την ένδυσή τους. Η χρήση μπατόν πεζοπορίας επιτρέπεται, εντούτοις σε ενδεχόμενο έλεγχο όσα μπατόν βρεθούν χωρίς προστατευτικό κάλυμμα θα παρακρατούνται και θα επιστρέφονται μετά το τέλος του αγώνα στους κατόχους τους, ώστε να μην κινδυνέψουν με τραυματισμό άλλοι αθλητές. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η διοργάνωση φροντίζει για την ασφάλεια των αθλητών με την παρουσία εθελοντών που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης, όπως και ομάδας διάσωσης που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα πάνω στη διαδρομή. Ο κάθε αθλητής οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνησή του στο μονοπάτι και να παραχωρεί τη σειρά του σε πιο γρήγορους αθλητές, που ζητούν να προσπεράσουν. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο τμήμα μήκους ενός χιλιομέτρου πριν την Καστάνα, όπου είναι πιθανόν οι πρώτοι αθλητές να συναντήσουν τους τελευταίους. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης από τους αθλητές που θα αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό.

ΠΟΙΝΕΣ: Αθλητές που δεν θα έχουν περάσει από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν και θα διαγραφούν από τον κατάλογο τερματισμών. Αποκλεισμός προβλέπεται και για εκούσια απόρριψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό) μέσα στον αγώνα. Η απόρριψη τροφής επιτρέπεται, μόνο εφόσον είναι απαλλαγμένη από υλικά συσκευασίας.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ/ΑΝΑΒΟΛΗ: Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή/και ματαίωσης του αγώνα. Σε ηπιότερης μορφής κακές καιρικές συνθήκες, η διαδρομή θα είναι μικρότερη (περίπου 15 χιλιόμετρα) και θα φτάνει μέχρι την Καστάνα από όπου και θα επιστρέψει στο Λιτόχωρο, κάνοντας έτσι μόνο τον ένα από τους δύο κύκλους του «8». Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιστραφεί μέρος ή και ολόκληρο το ποσό που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η εκκίνηση του 4ου «Χειμωνιάτικου Ενιπέα» θα δοθεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου 2009, από το χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λιτοχώρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
• Σάββατο 5/12 > 19:00-22:00 Εγγραφές (Ναυτικό Μουσείο)
• Κυριακή 7/12 > 08:00-09:30 Εγγραφές (Στάδιο Λιτοχώρου)
• Κυριακή 7/12 > 10:00 Εκκίνηση (Στάδιο Λιτοχώρου)
• Κυριακή 7/12 > 15:30 κλείσιμο Αγώνα
• Κυριακή 7/12 > 15:30 Απονομές νικητών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα αποτελέσματα του αγώνα θα δημοσιευτούν την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα του Olympus Marathon στη διεύθυνση www.olympus-marathon.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη διοργάνωση στο email enipeas@olympus-marathon.com  ή στο τηλέφωνο 2310-567410 (10:00-14:00).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο μικρότερος αγώνας που διοργανώθηκε το 2008 με την ονομασία «Μικρός Ενιπέας» δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος ή στο μέλλον, τουλάχιστον στο πλαίσιο του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.


Από την Οργανωτική Επιτροπή του «Χειμωνιάτικου Ενιπέα»


Λιτόχωρο, 3 Νοεμβρίου 2009

 

Σχετικά Links

Επιλογές

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Select Language Επιλέξτε γλώσσα

English Ελληνικά
Olympus Marathon Association © 2004-2016  :: Site designed developed and hosted by Webster